• 300 verhuurlocaties in Nederland
  • Gratis online reserveren
  • De goedkoopste landelijke aanbieder
  • Goede bereikbaarheid
  • Veilige BOVAG keurmerk
  • U steunt het KWF

Over ons

Pak ’n Bak Verhuur is één van de grootste landelijke verhuurder van aanhangwagens. Met ruim 300 locaties verspreid door het hele land kunt u een aanhangwagen huren van Groningen tot Maastricht en Amsterdam tot Enschede. Pak ’n Bak Verhuur voorziet in een goedkope en populaire mobiliteitsbehoefte voor klanten met ruimtegebrek in de eigen auto. U kunt bij Pak ’n Bak terecht voor het huren of leasen van aanhangwagens. Niet alleen is Pak ’n Bak de goedkoopste landelijke aanbieder, wij bieden u ook de best onderhouden aanhangwagens met het vertrouwde BOVAG keurmerk.
 

logo_BOVAG_liggend

Bovag kwaliteits garantie

Wat u ook vervoert in uw aanhanger, u wilt er zeker van zijn dat het veilig op de bestemming aankomt. Daarom is het zaak dat uw aanhanger betrouwbaar en goed onderhouden is. Het BOVAG aanhangwagenbedrijf is specialist op dit gebied. U kunt er terecht voor het huren van de best onderhouden aanhangwagens. Zo weet u zeker dat uw aanhanger betrouwbaar is en uw vracht veilig vervoerd wordt.

Doordat Pak ’n Bak al sinds de oprichting hoogstaande kwaliteit en goede service levert, heeft dit geresulteerd in het BOVAG kwaliteits keurmerk. Pak ’n Bak is de enige landelijk opererende verhuurder die dit keurmerk heeft ontvangen.
 

call center

24-uurs service

Pak ’n Bak weet dat u te allen tijde de beste service verlangt. Daarom kunt u met alle vragen, of het maken van een reservering, bij onze getrainde telefonistes terecht. 

Wij besteden veel aandacht aan het onderhoud van onze aanhangwagens. Mocht zich tijdens de huurperiode toch een probleem voordoen dan staan wij met onze 24-uurs pechservice voor u klaar.

Wij zijn te bereiken op ons landelijke service nummer 0900-7256225.

Ook kunt u bij Pak 'n Bak uw aanhangwagen snel en met gemak online reserveren.
 

KWF kanker bestrijding

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Pak ’n Bak Verhuur hecht veel waarde aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierdoor probeert Pak ’n Bak haar positieve bijdrage aan de samenleving te verhogen.
Door een percentage van de verhuuropbrengst beschikbaar te stellen aan het KWF, draagt Pak ’n Bak bij aan het onderzoek naar behandelmethodes tegen kanker. Dus ook u draagt een steentje bij, wanneer u een aanhangwagen huurt bij Pak 'n Bak.