Aanhangwagen tandemasser

Tandemasser Pak 'n Bak huren?

Bij Pak 'n Bak kunt u terecht voor het huren van een tandemas aanhangwagen.

Tandemasser met huif

Doordat steeds meer bestuurders alleen een B rijbewijs hebben heeft Pak 'n Bak voor deze bestuurders tandemassers met huif te huur die uitsluitend met B rijbewijs voortbewogen mogen worden. Voorwaarde is dat de maximum gewicht van de aanhangwagen niet boven de 750 kilo mag komen. Bij het vervoeren van inboedel zult u echter niet snel het maximum laadgewicht overstijgen.
Bij concurrenten kunt u niet terecht met uitsluitend een B rijbewijs, waardoor u producten met een groot volume niet kunt vervoeren.

Let Op! Jonge bestuurders die met een geregistreerde aanhangwagen rijden (met eigen geel kenteken) worden veelal gecontroleerd of zij in het bezit zijn van een BE rijbewijs. Bij het niet bezitten van een BE rijbewijs zijn de boetes hoog!

Bij Pak 'n Bak verhuur weet u zeker dat u huurt bij de goedkoopste landelijke aanbieder. Reserveer daarom snel uw tandemasser met huif online.

Tandemasser open

Deze tandemasser is voor de zware ladingen. Deze uitvoering wordt dan ook vaak gebruikt voor het vervoeren van zand of puin. Het maximale laadvermogen staat vermeld op het chassisplaatje van de aanhangwagen (ongeveer 1300 kg).

Bij Pak 'n Bak verhuur weet u zeker dat u huurt bij de goedkoopste landelijke aanbieder. Reserveer daarom snel uw tandemasser online.